Nedávno byl na našem ostrově objeven starý deník prvního přeživšího.
Zatím jsme nezjistili moc, jelikož deník je ve špatném stavu a některé stránky chybí.
Zatím jsme oběvili historii jeho jedné cesty a jeho jméno.
Jmenuje se Dalaran Igrod, byl první kdo se zde objevil a strávil život prozkoumáváním Ostrova.
Vždy doufal, že najde jiné lidi, jestli se mu to však povedlo, zatím nevíme.
Toto je výtržek z jeho výpravy : ( Výprava začíná na Event Ostrově )
^^---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------^^
1.zápis - Vyrazil jsem z ostrova, směrem k jasně zelenému světlu s nadějí, že tam potkám nějaké lidi.
Sedl jsem si na vor a vyrazil na druhý břeh. Když jsem se dostal na druhou stranu, vydal jsem se dále pěšky.
Po delší cestě se mi však stalo neštěstí, při snaze slést skalnatý sráz jsem uklouzl, spadl a zranil se.
Musel jsem se ošetřit a utábořit.
2.zápis - Po přenocovaní a šťastném zjištění, že šlo jen o naraženinu, jsem vyrazil dál za jasným světlem.
Když jsem došel na ono místo, nenašel jsem nic, pouze kamenný artefakt, který zřejmě slouží na přivolání nějaké bytosti,
jaké však, nemám tušení. Vydal jsem se tedy s nadějí dál cestou na sever.
3.zápis - Cesta kterou jsem se vydal, náhle zkončila a mě nezbylo nic, než pokračovat dál podél řeky.
Jelikož už se blížila noc a já byl hladový, utábořil jsem se kousek od řeky pod velikým stromem.
V okolí jsem nasbíral nějaké bobule, naplnil vak vodou a rozdělal oheň. Na okolí padla tma a já usnul.
4.zápis - Hned ráno jsem vyrazil po pravém břehu řeky dál směrem na sever.
Stále jsem se držel těsně u břehu řeky a doufal jsem, že potkám nějakého člověka ...
... k mé smůle mě místo toho dostihl roj Titanomyrm a zaútočil na mě.
Bránil jsem se všemi silami a nakonec jsem tento boj vyhrál, vyčerpán a poraněn jsem pokračoval, tak daleko jak mi síly stačily, dál podél břehu řeky,
až na jakýsi kamenný převis, na jehož konci jsem vyčerpáním omdlel.
5.zápis - Když jsem se probudil, akorát svítalo a já byl žíznivý, hladový a ještě stále unavený.
Nasbíral jsem tedy v okolí několik hrstí bobulí a slezl jsem dolů k vodě se napít.
Když jsem se posilnil, vyrazil jsem dál podél vody směrem na sever.
Po chvíli jsem došel k brodu, kde se řeka stékala do jakési zátoky, rozhodl jsem se, že řeku přebrodím a budu pokračovat dál.
Nebyla to však nejmoudřejší volba, hned, jak jsem strčil nohu do vody, po mě vylétla Mega Pirana a já jí jen tak tak uhl.
Po krátkém prozkoumání okolí jsem dostal nápad, že bych mohl pokácet strom stojící u vody a pak po něm řeku přejít, neměl jsem ale nástroje.
Vrátil jsem se tedy pár desítek metrů zpět po cestě po které jsem přišel a vlezl jsem do skal po levé straně.
Několik hodin jsem sháněl materiál na výrobu sekery a dalších několik hodin jsem se snažil vyrobit sekeru, která vydrží víc než jednu ránu.
Když se mi to konečně povedlo, byla už tma.
Utábořil jsem se tedy a vyčkal na další ráno.
6.zápis - Hned po rozednění jsem vyrazil k brodu uskutečnít svůj plán.
"HEUREKA" zakřičel jsem, neboť se dílo zdařilo. Strom se skácel směrem do vody a dalo se po něm krásně přejít.
Vzal jsem si své věci a vyrazil dál na cestu.
Po krátké chvíli jsem dorazil k masivní kamenné stěně, rozhodl jsem se, že se budu držet svého směru a vyrazil jsem doprava, stále k severu.
Cesta nebyla zrovna bezpečná a tak jsem se držel po levé straně u kamenné stěny.
Náhle stěna zkončila a já uviděl v dálce vysokou horu, "To je můj cíl" zvolal jsem, neboť hora byla dost velká na to abych se z ní mohl podívat po okolí.
Bylo už však pozdě a mě trápil hlad, na konci kamenné stěny jsem založil tábor a vydal se v okolí na lov.
K mému stěstí jsem uviděl na kopečku stát osamělého Dilophosaura a tak jsem neváhal a zaútočil na něj.
Boj netrval dlouho a já už jsem si opékal jeho maso na ohni.
Opět se blížila tma a já byl najedený, u zdroje tepla s pocitem bezpečí a tak jsem po dlouhé době spokojeně usl.
7.zápis - Z krásného spánku mě náhle probudil strašlivý dupot a řev. Tyranosaurus! Rychle jsem uhasil oheň,
pobral vše co jsem mohl a vydal jsem se sprintem k měsícem ozářené hoře.
Seběhl jsem několik kopečků, přebrodil řeku a znovu stoupal kopcem k hoře.
Když jsem došel na její úpatí, našel jsem tu několik zvláštních kamenů,
po bližším prozkoumání jsem zjistil, že se jedná o sopečný kámen a železitou rudu.
I když už pomalu svítalo, utábořil jsem se abych si odpočinul od toho běhu.
V okolí jsem nasbíral několik bobulí abych se nasytil a ulehl jsem mezi kameny a na chvíli si odpočinul.
8.zápis - Po krátkém odpočinku a načerpání sil jsem opět vyrazil a to směrem na horu, byl předemnou velký výšlap.
Po několika pádech a po pár hodinách cesty jsem konečně dosáhl vrcholu, výhled na okolí byl nádherný.
Jediné co mě stále trápilo, byl fakt, že i když jsem nyní viděl na většinu ostrova, neviděl jsem zádné stopy po osídlení.
Obešel jsem celý vrch hory, abych se rozhlédl do všech stran a našel jsem jakýsi krystalický kámen,
napadlo mě že z takového krystalu by se dal zajisté vyrobit dalekohled.
Nebude to jistě jednoduchý úkol, ale obětuji nějaký čas této snaze a utábořím se zde na hoře na pár týdnů.
Je tu bezpečno, v blízkosti zdroj potravy i surovin tak tu snad udělám nějaký pokrok.
Již třetí cesta a stále žádní lidé ... snad příště.
^^---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------^^
Za úspěšné odlovení celého hesla které se ukrývá po cestě jeho výpravy, bude následovat odměna.
Odměněni budou první 3 lidé v sestupnosti kvality odměny.
Odpovědi piště mně do zprávy zde na foru ( ne do příspěvku )
Odměna může být darována pouze jednomu člověku z Tribu.
( Pokud někdo založí jiný Tribe jen pro získání odměny, bude potrestán. )
Event : Dalaran Igrod ( 3. Výprava )
Event : Dalaran Igrod ( 3. Výprava )
" Každý, kdo ti řekne že jsi pitomec, jen není dost chytrý aby to pochopil a nebo je moc líný na to aby to pochopit chtěl. "
Re: Event : Dalaran Igrod ( 3. Výprava )
Máme tu výherce :
1.místo : Dasada
2.místo : MaToXx
3.místo : Goodsrek
Gratuluji
" Soutěž dál pokračuje, Event bude smazán koncem roku "
( Odměny budu řešit hned jak to bude možné )
1.místo : Dasada
2.místo : MaToXx
3.místo : Goodsrek
Gratuluji
" Soutěž dál pokračuje, Event bude smazán koncem roku "
( Odměny budu řešit hned jak to bude možné )
" Každý, kdo ti řekne že jsi pitomec, jen není dost chytrý aby to pochopil a nebo je moc líný na to aby to pochopit chtěl. "